DESPRE NOI

Share on LinkedInShare on Youtube

Antonela Vulpe - Owner / Retail Division Manager

  • antonela@onomepartners.ro
  • 0737-535.693
  • București, Bld Mihail Kogălniceanu 49, sector 5

Dupa o experienta de 10 ani in Managementul Cultural International, m-am decis sa fac o reconversie profesionala in anul 2016.

Dupa numai 4 ani de experienta ca broker, la cea mai mare corporatie de brokeraj din tara, Kiwi Finance, m-am decis sa-mi deschid propria afacere. Mi-am luat singura provocarea de a deveni cu aceasta ocazie genul de manager uman, care pune pe primul loc oamenii si nu banii.

Provocarea s-a transformat astfel in profesie. Iubesc ceea ce fac, si imi ajut clientii sa obtina costuri minime la credite, sa obtina finantarea de la banca cat mai rapid posibil. Preiau acest stres al creditarii cumva asupra mea, pentru ca ei sa se poata ocupa de familie si de job.

Da, exista foarte multe impedimente in analiza unui credit, si exista detalii la care clientii nici nu se gandesc. Nu au de unde sti la ce sa se uite atunci cand analizeaza o oferta de ipotecar, un antecontract sau atunci cand vine vorba de selectarea unei case bune, sa verificare documente casei etc.

Ma bucur ca pot sa-i ajut sa ia deciziile cele mai bune, prin evitarea in primul rand a tranzactiilor imobiliare, care nu sunt in avantajul lor sau care nu sunt in regula.

Meriti casa visurilor tale!

AICI IEI FINANTARE PENTRU CASA TA