Creditul de nevoi te ajuta sa-ti rezolvi cele mai importante probleme

VEZI CREDITUL CA PE O INVESTITIE IN VIITORUL TAU

Creditele trebuie vazute ca pe niste posibilitati de a realiza niste lucruri importante in viata noastra, mai rapid. Bancile ne ofera doar posibilitatea de a avea acces la niste bani pe care nu-i avem si poate ca nu-i vom avea prea curand, nici daca punem deoparte 10% din veniturile noastre lunare.

Atunci cand ne asumam responsabilitati in viata, facem primii pasi catre maturitatea psihologica si incepem sa avem mai multa incredere in noi si curaj. Sunt lucruri esentiale pentru sanatatea fizica si psihologica, pentru ca este prima data cand simtim ca ne luam viata in propriile maini.

Din punct de vedere al dezvoltarii personale, increderea este cel mai important lucru pe care trebuie sa-l dezvoltam in viata noastra. Faptul ca vrem nu mai vrem sa depindem de nimeni si sa luam singuri deciziile pentru viata noastra este un lucru care ne creste stima de sine. Si increderea creste odata cu asumarea unor responsabilitati mari, atunci cand iesim din zona de confort uneori sau atunci cand ne cumparam lucruri noi si utile.

Creditele trebuiesc folosite pentru investitii care genereaza venituri pasive si nu pentru a ne mari datoriile.

Este bine sa ne gandim foarte bine inainte sa luam un credit. Cateva intrebari sunt esentiale in acest proces:

  • . In ce vreau sa investesc suma luata din banca? Imi trebuie cu adevarat acel lucrul sau este un simplu capriciu?
  • . Viata mea va deveni mai buna daca fac aceasta achizitie?
  • . Banii pe care ii investesc imi vor aduce alte venituri pasive sau imi maresc datoriile? Investesc banii intr-o idee de afacere noua sau ii investesc ca sa-mi iau inca o masina, pe langa celelalte 3 care stau prafuite prin garaj? De ce as face asta?
  • . Datoria pe care o fac este pentru un scop nobil? Expl: cumpar o casa pentru familia mea si mai am nevoie de un avans. Fac creditul de nevoi pentru avans, pentru ca vreau ca familia mea sa traiasca in confort si sa fie mai fericita. Ma sacrific in felul asta cativa ani cu 2 rate in paralel, dar voi face tot posibilul sa castig mai multi bani si sa inchid creditul mai repede (deja ai un plan pe urmatorii 5 ani). Cu ce raman dupa 5 ani? Raman cu un imobil, ceea ce este un lucru foarte bun. Banii mei nu s-au mai pierdut in neant si am ramas cu ceva concret in urma investitiilor si sacrificiilor mele. Casa oricand o pot vinde pentru a-mi recupera banii.

In felul asta trebuie sa ne chestionam atunci cand luam credite. Important este sa nu luam decizii impulsive si negandite. Un credit de nevoi personale dureaza 5 ani, iar unul ipotecar 30 de ani.

Gandeste-te bine ce vrei sa faci si cand ai luat o decizie ferma, contacteaza-ne. Ne poti contacta si daca nu stii ce sa faci si ai probleme in luarea unei decizii ferme. Important este sa-ti asumi responsabilitatea propriei decizii cu seriozitate si pana la capat, pentru ca asa vom face si noi.

Noi suntem oglinda ta!

Vorbeste cu un expert in creditare!

Scopul nostru este sa-ti oferim o experienta de VIP pentru ca tu sa poti cumpara o casa pentru familia ta, cat mai lin si rapid posibil.

Te sustinem in tot procesul de creditrare, cu toate resursele pe care le avem la dispozitie: agent imobiliar care iti gaseste casa, notar profesionist si ieftin, calcule credit, dobanda negociata la credit, depunere dosar, drumuri in banca in locul tau, sustinerea dosarului tau in banca daca apar probleme, organizare semnare.

DESCOPERA CEA MAI MICA DOBANDA