MICSOREAZA-TI RATELE LUNARE

PLATESTE MAI PUTIN LUNAR PRIN REFINANTARE!

Multi clienti nu inteleg ce inseamna refinantarea unui credit.

Prin refinantare se intelegerea inlocuirea si inchiderea unui credit mai vechi de tipul nevoie personale, card de credit, overdraft sau ipotecar, printr-un alt credit nou, in conditii mai bune.

Exemplu: daca ai 3 credite de tipul nevoi personale, card de credit, descoperit sau overdraft, vei plati lunar 3 rate, care impreuna sa spunem ca fac 1870 lei. Sa spunem ca mai ai doi ani de plata din 5.

- Prin refinantare ce se intampla?

- Se vor inchide cele 3 credite prin banii luati la noul credit, si asa vei ramane cu o singura rata, la o singura banca. Nu vei mai avea 3 credite! Daca nu mai iei nici o suma suplimentara, si vrei sa ramai pe aceeasi perioada de 2 ani, si sa platesti doar soldurile ramase de plata, asa vom face. Noi iti vom gasi in acest sens creditul de nevoi personale cu dobanda cea mai mica din piata din acel moment. Ofertele la credite se schimba in fiecare luna, asa ca niciodata nu poti sti care e banca cu cea mai buna solutie din prezent. Doar un broekr stie pentru ca doar asta face in fiecare zi: se documenteaza cu privire la credite, si stie ofertele cele mai bune.

Prin refinantare cu siguranta iti vom da o oferta mult mai buna decat ai prins tu acum 5 ani, pentru ca ofertele la credite se schimba odata la 3 luni. Daca tu ai luat creditul cu o dobanda de 9 sau 10%, noi iti puntem gasi acum o oferta cu 7 sau 8% dobanda. Asta din start inseamna ca lunar vei plati in jur de 1500 lei, cu 370 lei mai putin. Si pentru ca soldurile tale sunt mult mai mici la credit, dupa ce ai platit deja 3 ani la creditul respectiv, rata ta poate ajunge pe undeva la 870 ron sau mai putin. In felul asta nu te mai chinui urmatorii 2 ani cu ratele mari.

Avantajele refinantarii:

- o rata lunara mai mica

- o suma totala de plata mai mica

- o suma suplimentara/bani in plus (daca doresti)

Noi iti oferim oferta personalizata, negociem costurile creditului pentru tine ca sa poti obtine cele mai mici costuri, noi intocmim dosarului de creditare si il depunem in banca, dar mai ales iti sustinem dosarul in fata bancii si iti garantam toata sustinerea noastra pana cand iei finantarea dorita.

Sustinerea nostra nu se opreste acolo. Cea mai importanta perioada este dupa ce ai luat creditul. Noi te tinem la curent cu toate ofertele aparute. Poate in timp apare o oferta si mai buna, si asa te ajutam sa-ti micsorezi ratele si mai mult.

Colaborarea cu un broker ne ajuta sa economisim foarte multi bani, daca este de lunga durata. Ex

Intreaba un agent.

Onome Partners te sustine pana la capat, indiferent de alegerea facuta. Noi te informam, dar tu iei decizia cea mai buna pentru tine!

Descopera Cel mai Bun Credit!