MICSOREAZA-TI RATELE LUNARE

PLATESTE MAI PUTIN LUNAR PRIN REFINANTARE!

Procesul de refinanțare al unui credit reprezintă o strategie prin care se înlocuiesc și se închid alte credite.

Aici mentionez cateva diferente:

  • CREDITUL IPOTECAR - se poate refinanta doar cu un alt credit ipotecar, iar la refinantare se oferă condiții financiare mai avantajoase; aici se pastreasa soldul ramas de plata, pe perioada ramasa de plata, sau se poate micsora la cerere / NB1: nu se ofera suma suplimentara la creditul ipotecar! / NB2: se pot refinanta 2 credite ipotecare intr-unul singur!

  • CREDITUL DE NEVOI PERSONALE - poate refinanta intr-un singur credit urmatoarele credite: toate creditele de nevoi personale +

cardurile de credit + overdraft-urile. Perioada maxima: 5 ani.

De exemplu, atunci când se gestionează simultan 3 tipuri diferite de credite - precum împrumuturi personale, carduri de credit și overdraft-uri, care implică plăți lunare distincte totalizând, să presupunem, 1870 lei și cu o perioadă de rambursare de încă doi ani dintr-un total de cinci ani - refinanțarea devine o soluție atractivă.

Prin procesul de refinanțare, cele 3 credite existente sunt înlocuite și închise cu ajutorul sumei obținute dintr-un nou credit, reducându-se astfel plățile lunare la o singură rată către o singură instituție bancară.

Această acțiune elimină complexitatea de a gestiona multiple credite și plăți. Dacă intenționezi să rămâi pe aceeași perioadă de rambursare de doi ani și să plătești doar sumele rămase, vom căuta pentru tine cel mai avantajos credit de nevoi personale, oferindu-ți cea mai competitivă dobândă din piață în acel moment.

Ofertele de credite se modifică constant, iar expertiza unui broker în acest domeniu permite identificarea celei mai bune soluții pentru tine.

Noi, ca brokeri, ne dedicăm săptămânal cercetării pieței de credite pentru a identifica cele mai bune oferte existente.

Astfel, prin refinanțare, vei primi cu siguranță o ofertă mult mai avantajoasă decât cea pe care ai obținut-o acum 5 ani, având posibilitatea de a accesa o dobândă mai scăzută, de exemplu, de la 9-10% la 7-8%, reducând astfel lunarul plăților cu aproximativ 370 lei și potențial diminuând și suma totală de rambursat, având în vedere că soldurile la credite sunt acum mai mici după 3 ani de plată constantă.

Beneficiile refinanțării includ

  • O rată lunară mai mică
  • O sumă totală de rambursat redusă
  • Reducerea dobanzii
  • Plata anticipata la credit fara a scoate bani din buzunar
  • Posibilitatea de a obține sume suplimentare în cazul în care este necesar (se aplica doar la creditul de nevoi personale)

Noi oferim o abordare personalizată, negociem costurile creditului în numele tău pentru a obține cele mai avantajoase condiții și ne ocupăm de întocmirea și depunerea dosarului de credit la bancă.

Mai mult decât atât, te susținem pe tot parcursul procesului de creditare, garantându-ți sprijinul nostru continuu până la obținerea finanțării dorite.

Angajamentul nostru nu se oprește aici. Monitorizăm constant piața și te ținem la curent cu orice ofertă nouă care ar putea fi mai avantajoasă pentru tine.

Această colaborare pe termen lung cu un broker aduce beneficii semnificative din punct de vedere al economiilor financiare.

Este important să subliniem că aceasta este o abordare generală și că informațiile specifice legate de produsele financiare și procesele de refinanțare pot varia în funcție de legislația și politica fiecărei instituții financiare sau regiuni.

Intreaba un agent.

Onome Partners te sustine pana la capat, indiferent de alegerea facuta. Noi te informam, dar tu iei decizia cea mai buna pentru tine!

Descopera Cel mai Bun Credit!