Verifica daca te incadrezi la un credit!

DESPRE CREDITELE NOASTRE


CREDITUL DE NEVOI PERSONALE

Suma maxima pe care o poti lua este de 250.000 ron pe familie.

Este un credit fara garantie ipotecara, pe o perioada maxima de 5 ani.

Aceasta finantare este destul de flexibila si o poti folosi pentru absolut orice dorinta la care te gandesti deja de prea mult timp, si pe care ar cam trebui sa o transformi in realitate, pentru ca timpul trece repede:

- sa mergi intr-o vacanta exotica pe continente nemaivazute ca Indiana Jones sau impreuna cu familia pe o insula paradisiaca din Italia sau pe Coasta de Azur; este o investitie intr-o experienta de viata minunata de care iti vei aminti cu drag mai tarziu;

- sa-ti iei o masina mai scumpa la care visezi de mult; parca o vezi deja peste tot pe strada, dar inca nu ai avut curajul sa o achizitionezi; o asemenea masina iti va creste increderea in tine cu cel putin 50% - garantat! Merita experienta!

- redecorarea casei - dai o nota din personalitatea ta unica, locului in care traiesti in fiecare zi, asa cum nu ai indraznit niciodata; merita sa faci acest exercitiu de imaginatie si creativitate in actiune; iti va imbunatati starea emotionala extraordinar de mult :)

- investitie intr-o afacere sau intr-un hobby care-ti place foarte mult, ca tentativa de a-ti castiga libertatea in general, nu doar cea financiara;

CREDITUL IPOTECAR

Suma maxima pe care o poti lua, daca te incadrezi financiar este 1000.000 eur, pe o perioada de 30 de ani.

Imobilele reprezinta o investitie pe termen lung, care nu-si va pierde valoarea. Deci este o invetitie buna pentru viitor.

Ce este fain la acest tip de credit este ca se poate rambursa anticipat, adica poti plati creditul si in 5 ani daca iti permiti. In felul asta scapi de dobanda pe 25 de ani, pentru ca se anuleaza.

De asemenea, daca ai venituri suficiente si te incadrezi financiar, iti poti lua chiar si 2 imobile in acelasi timp. Te poti gandi la aceste credite ca la o afacere. Din plata chiriei la un imobil, poti acoperi ambele rate. Astfel casele se vor plati singure, iar tu vei locui gratis.

Daca nu ai avansul la ipotecar, te pot ajuta cu un credit de nevoi personale la o alta banca, care stiu ca are cea mai mica dobanda. Noua brokerilor bancile ne trimit ultimele lor campanii in fiecare luna, cu mult inainte de a le pune pe site. Astefl noi suntem la zi cu tot ce se intampla. Unele banci nici macar nu-si mai pun campaniile pe site, pentru ca se schimba foarte des.

Te ajut astfel sa platesti cele mai mici rate posibile. Uneori per total treaba asta poate inseamna economisirea catorva zeci de mii de eur in 30 de ani.

Iar daca nu te incadrezi financiar la casa pe care ti-o doresti, poti sa mai vii cu un codebitor sau doi: prietena, mama, sora, sau un prieten bun. Nu conteaza greadele de rudenie, doar sa ai tu o relatie bazata pe incredere cu acea persoana. Astfel salariul tau se va aduna cu salariul codebitorului, si te vei incadra la o suma mai mare.

Important este codebitorul sa nu aiba deja alte credite. Un card de credit este ok, se accepta pt ca este considerat produs de creditare si ne ajuta. De ce ne ajuta? Pentru ca una dintre regulile de eligibilitate la creditul ipotecar cere ca solicitantul si codebitorul sa aiba istoric de creditare. Acest istoric te ajuta pe de alta parte, sa obtii o dobanda mai mica.

REFINANTEAZA SI MISCOREAZA-TI RATELE LUNARE

Avantaje refinantare:

- iti micsorezi ratele si platesti mai putin lunar pe aceeasi perioada

- banii economisiti vor ramane in buzunarul tau, nu in buzunarul bancii

- poti lua o suma suplimentara, daca doresti in cadrul aceluiasi credit

- inchizi creditele de nevoi personale, carduri de credit si descoperit si ramai cu o singura banca

- ZERO comision administrare lunar

- ZERO comision analiza dosar

- ZERO comision rambursare anticipata la dob variabila

- se pot refinanta si creditele ipotecare

- dobanda la refinantare este mult mai mica decat la creditele noi

- iti negociez costurile si iti obtin cea mai mica dobanda posibila

Intreaba un Expert in Creditare

SCRIE UN MESAJ