Consultanță gratuită: Descoperă cel mai bun Credit Ipotecar pentru tine, în București

Rezervă o ședință de consultanță prin formularul de mai jos, și te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a găsi împreună cel mai bun credit pentru tine.

Rapid, fără stres și fără birocrație.

Comision 0%.

Condiții minime de eligibilitate

✅ Fară întârzieri, restanțe sau propriri.
✅ Venit minim 7000 lei NET
✅ Minim 3 luni la actualul job

Dacă ești din București, completează formularul de mai jos, iar eu te voi contacta în cel mai scurt timp posibil.

Datele tale de contact sunt în siguranță, și vor fi folosite doar pentru a te putea contacta în legătură cu ședința de consultanță.

"O recomand cu mare drag pe dna. Antonela Vulpe. Este o profesionista. Te ajuta in orice problema legata de credit, cu o eficienta maxima in obtinerea lui rapida."

- Lorena Botezatu

„Principiul #1 după care mă ghidez în tot ceea ce fac este integritatea.”

- Antonela Vulpe, Consultant Independent de Creditare cu peste 500 de dosare finalizate , Fondator ONOME Partners

Avantajele tale dacă apelezi la un specialist, în loc să mergi direct la bănci

Acestea sunt motivele pentru care ai nevoie de un specialist de partea ta, care să te ajute să alegi banca și creditul potrivit pentru tine:

01

Eviți dobânzi și costuri ascunse

... pe care și site-urile de comparație le ascund. Sau clauze contractuale abuzive care îți vor da dureri de cap pe întreaga durată a creditului. Apelând la un specialist, eviți orice surpriză, stiind exact toate costurile și condițiile împrumutului.

02

Îți protejezi scorul FICO

... nu mai faci interogari inutile la mai multe bănci, ca să-ți strici profilul și să intri în grad de risk.

03

Îți răspund la toate întrebările

... și nu mai este nevoie să stai cu orele pe google pentru documentație. Eu primesc informații direct de la bănci, despre ultimele modificări apărute în ofertele de creditare, campanii de reducere a dobânzilor și noile norme BNR.

04

Poți beneficia de dobânzi mai mici

... deoarece ai posibilitatea de negociere a dobânzilor, în unele situații.

05

Primești răspuns mai rapid de la bancă

... fără multe drumuri, telefoane sau birocrație.

06

Durează doar câteva minute

... iar consultanța are loc în siguranță, la telefon, imediat ce completezi formularul. O investiție de doar câteva minute pentru 5, 10, 20 sau chiar 30 de ani cât vei avea creditul.

Rezervă acum o ședință gratuită de consultanță

Dacă ai nevoie de un credit, de locuință sau de nevoi personale și vrei să te asiguri că faci cea mai bună alegere pentru tine, și îndeplinești condițiile de eligibilitate, te invit să rezervi o ședință gratuită de consultanță.

Completează formularul de alături și te voi contacta în cel mai scurt timp ca să găsim împreună creditul potrivit pentru tine.

CRITERII MINIME DE ELIGIBILITATE

✅ Fară întârzieri, restanțe sau propriri.
✅ Venit minim 7000 lei NET
✅ Minim 3 luni la actualul job

Datele tale de contact sunt în siguranță, și vor fi folosite doar pentru a te putea contacta în legătură cu ședința de consultanță.

Declarație de transparență

Pentru a putea oferi acest serviciu de consultanță 100% gratuit pentru tine, comisionul meu trebuie să vină din partea băncilor.


Însă, fiind un consultant independent și neafiliat, am libertatea să recomand obiectiv oricare dintre cele peste 30 de bănci de pe piața românească.


Iar comisioanele sunt similare, așa că nu am nici un motiv să fac recomandări împotriva intereselor tale, a propriei mele integrități, sau în detrimentul reputației pe care am construit-o în ultimii 6 ani.


În plus, recomandările au fost principala mea sursă de clienți până acum, iar acestea nu vin decât dacă clienții mei sunt mulțumiți de serviciile pe care le ofer, așa cum poți citi mai jos.

Bineînțeles, nu există nici o obligație sau presiune să urmezi recomandările mele. Decizia finală este întotdeauna a ta!

Ce spun cei care au lucrat cu mine

"Profesionalism, seriozitate, perseverenta. Recomand cu mare incredere. Am luat un credit impreuna cu sotul si dna Antonela ne-a rezolvat toate problemele neprevazute care au aparut in analiza, pana in ultima zi, atunci cand credeam ca nu mai avem nici o sansa. Multumim, Antonela Vulpe! Datorita tie am reusit sa avem in sfarsit casa noastra."

- Oprea Nina

"O recomand cu mare drag pe dna Antonela Vulpe. Este o profesionista. Te ajuta in orice problema legata de credit, cu o eficienta maxima in obtinea lui rapida."

- Lorena Botezatu

"Am fost multumita de colabortarea cu dna Vulpe. Mi-a raspuns in mod practic la toate nelinistile, si a rezolvat toate problemele care au aparut pe parcusrul creditarii. O voi recomanda cu siguranta si altor si altor cunostinte care mai doresc credite, rapid si cu costuri mici."

- Cristina Parinc

"Have worked with Antonela very closely in finding a solution to finance a house acquisition and the entire renovation budget. She had been extremely quick in providing best resolution on the market, with 0 effort from my side. Had some loan issues at the time, but nothing stopped her. She has innovative ideas, connections and is always ready to go the extra mile for her clients. Exceptional services! I highly recommend her!"

- Mihaela-Iulia Jurje

COO at Allianz Partners - Bucharest Global Competency Center

"Antonela este unul dintre cei mai buni profesionisti cu care am lucrat vreodata. Dosarul nostru nu a fost deloc usor, insa a reusit nu numai sa il duca la final, ci si sa ne convinga pe noi sa mergem mai departe atunci cand am vrut sa renuntam. Nu puteam cere un broker mai profesionist si nici un om mai bun. Cu siguranta o vom contacta ori de cate ori vom putea si o vom recomanda oricui va avea nevoie. Multumim, Antonela!"

- Ella Macoveanu

Operations Project

Manager at ZephyrTel

"Solutie optima de finantare, adaptata nevoilor mele, identificata in timp scurt si zero batai de cap din partea mea. Relatia cu banca si cu notariatul recomandat de Onome de nota 10. Recomand cu toata increderea."

- Daniel Turcanu

"Multumim frumos Antonela pentru profesionalismul cu care m-ai sfatuit legat de cumpararea casei, legat de creditarea cu dobanda foarte mica si de felul cum te-ai implicat in proiectul meu. In plus cei de la care am cumparat nu se asteptau sa se faca transferul banilor asa de rapid, ceea ce inseamna ca ai ales si banca potrivita prin care toate partile au fost multumite. Multumesc mult! Si da, recomand cu tot dragul serviciile tale."

- Olaru Gina

"Pentru consultanta financiara si pentru orice tip de credit (ipotecar, de refinantare, de nevoi personale, etc.), va recomand cu incredere pe Antonela Vulpe. Expertiza si sfaturile ei sunt foarte utile. Va ofera cea mai buna solutie in functie de nevoi. Se lupta cu o incapatanare debordanta sa va obtina cele mai bune conditii de creditare si va ofera sfaturile cele mai bune. Mii de multumiri Antonela Vulpe!"

- Silviu Bondalici

Director IT

"OM si super profi... o placere de a lucra cu un asa broker "

- Andreea Panturu

"Chiar a fost ceva neasteptat... si dobanda 6% si DAE e supe mic... iti super multumesc pentru sprijin sincer, daca voi intalni doritori le voi recomanda cu drag sa colaboreze cu tine!"

- Adrian Carbune

"Recomand pentru seriozitate, seriozitate, transparenta si pentru orientarea catre gasirea solutiilor!"

- Cosmin Ion

"Cu profesionalism si o prezenta placuta si prietenoasa, ne-a rezolvat cerintele intr-un timp neasteptat de scurt, nici nu credeam ca ar fi posibil. Recomand tuturor!"

- Petru Leonte

"Profesionalism, seriozitate, perseverenta!! Multumesc Antonela Vulpe! Recomanda cu incredere!

- Oprea Nina

"Am colaborat personal cu doamna Vulpe si am fost foarte multumita de interactiunea cu dumneaei. Mi-a raspuns la toate intrebarile si nelinistile si mi-a oferit solutii practice. O voi recomanda si altor cunostinte care sunt in cautarea unui credit si vor cea mai buna solutie pentru ei."

- Cristina Parinc

"O recomand cu mare drag pe Doamna Antonela Vulpe, o profesionista, te ajuta in orice problema legata de credit si cu o eficienta maxima in obtinerea rapida a lui."

- Lorena Botezatu

Rezervă o ședință gratuită de consultanță

Completează formularul de alături și te voi contacta în cel mai scurt timp ca să găsim împreună creditul potrivit pentru tine.

CRITERII MINIME DE ELIGIBILITATE

✅ Fară întârzieri, restanțe sau propriri.
✅ Venit minim 7000 lei NET
✅ Minim 3 luni la actualul job

Datele tale de contact sunt în siguranță, și vor fi folosite doar pentru a te putea contacta în legătură cu ședința de consultanță.